Mechanical Development Engineer

Achtergrond informatie

DCD is een system supplier, actief in de markt voor smart products, motion systems en human interface devices. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze producten van prototype tot en met serieproductie. Onze uitdaging is dan ook om snel en kwalitatief goed werk te leveren, zodat opdrachtgevers producten snel op de markt kunnen brengen. Flexibel en snel schakelen is daarvoor een voorwaarde.

Werkzaamheden

In de functie van Mechanical Engineer houd jij je bezig met het ontwerpen van machines ten behoeve van de hightech markt. Je houdt rekening met specifieke klantwensen en de technische mogelijkheden. Daarnaast werk je CAD-modellen en detailtekeningen uit en zorg je voor een correcte documentatie. Hierbij werk je in een multidisciplinaire omgeving waarin je nauw samenwerkt met een team van gemotiveerde collega’s.

Profiel

  • In het bezit van een HBO/WO diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Arnhem of Eindhoven.
  • Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring met het ontwerpen van producten en/of machines.
  • Ervaring met Siemens NX/Unigraphics is een pré.
  • Ervaring met tooling is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Contact

Heb je interesse in een afwisselende baan? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar DCD, Esp 210, 5633 AC Eindhoven of stuur een email naar info@dcdeurope.com. Mocht je nog vragen hebben over bovenstaande vacature, dan kun je ons bereiken op  040-2484300 en vragen naar Silvia Thijssen.