Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag meer informatie over werken bij DCD?
Zie ons vacatureaanbod of bel ons op 040 248 4300.
Mailen kan uiteraard ook naar recruitment@dcdeurope.com.

Wil jij op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn

Design Engineer

Heb jij minimaal één jaar ervaring en wil je bijdragen aan innovatieve product en equipmentontwikkeling? Ben jij een mechanical engineer in hart en nieren, leergierig en hou je van afwisseling in projecten waar je aan werkt? Dan biedt deze vacature binnen één van onze projectteams wellicht een mooie kans voor jou! In combinatie met thuiswerken, kun je zowel vanuit ons kantoor in Eindhoven of Duiven werken.

Recruiter

Ben jij een resultaatgerichte recruiter met een voorliefde voor technische profielen? Vind jij het leuk om een zelfstandige rol te vervullen, waarbij het gehele recruitmentproces onder jouw verantwoordelijkheid valt? Lees dan snel verder!

Lead Engineer Equipment Development

Pak jij van nature de leiding, maar blijf je ook graag met techniek bezig? Ben jij de verbindende schakel tussen onze organisatie en onze klanten? Lees dan snel verder!

Project Lead

Krijg jij energie van het leiden van technische projecten? Ben jij sterk in relatie en stakeholdermanagement en heb jij oog voor procesverbeteringen? Wellicht ben jij onze nieuwe Project Lead!

Mechanical Architect

Ben jij iemand die graag de lijnen uitzet en goed in staat is om de vraag achter de vraag te stellen? Kun jij de klantvraag samen met een ontwikkelteam vertalen naar een functionele oplossing? Zie jij jezelf in een technische rol met veel klantcontact in een hightech omgeving? Wellicht is dit de baan die bij je past!

Senior Engineer Product Development

Wil jij graag bijdragen aan nieuwe productinnovaties? Ben jij een gepassioneerde productontwikkelaar met een goede technische basis? Zoek je een nieuwe uitdaging op het kruisvlak van mechanica en mechatronica? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Senior Engineer Equipment Development

Wil jij graag bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van equipment ontwikkeling en aanverwante tooling? Zou jij graag als de mechanisch specialist willen bijdragen aan een van de vele uitdagende high tech projecten binnen onze organisatie? Wellicht past deze vacature dan bij jou!

Development Engineer

Ben jij een techneut in hart en nieren en toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij graag betrokken bij de vele innovatieve high tech ontwikkelingen van onze klanten? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Heb je interesse in een baan binnen DCD maar vind je binnen ons huidige vacature aanbod geen passende vacature staan?