Luminous Textile Panels

 

Philips luminous Textile is een uniek sfeerverlichtingssysteem waarin meerkleurige LED´s naadloos zijn geïntegreerd in textielpanelen, waarbij deze panelen het grote voordeel hebben geluidsdempend te zijn. Mede door onze kennis, ervaring, flexibiliteit en proactief handelen heeft Philips dit unieke product volgens planning op de markt kunnen brengen.

 

“Breng ruimtes tot leven met multi coloured LED verlichting geïntegreerd in lichtgevend textiel”

 

Effectieve samenwerking

In nauwe samenwerking met Philips, ontwikkelen en assembleren wij de prototypes en o-serie van de Luminous Textile panels. Door deze effectieve samenwerking kunnen de panels binnen de gestelde termijn geperfectioneerd worden. DCD fungeert hierin als bindende factor  vanaf het productconcept naar een maakbaar product wat gereed is voor massaproductie. De seriematige assemblage kan hierdoor al op korte termijn worden overgedragen van DCD naar toeleveranciers in lage lonen landen. Onze medewerkers zijn hiervoor afgereisd naar deze landen om de kennis te delen, om zo een goede overdracht naar de massaproductie partner te kunnen borgen.

On-site installatie

Nadat de panels zijn geassembleerd ondersteunen wij wereldwijd in on-site installatie. Door de vroege betrokkenheid van DCD in het begin van het ontwerp, hebben wij de kennis en kunde in huis om een snelle, betrouwbare en hoog kwalitatieve installatie te bewerkstelligen. Hierdoor zijn wij ook in staat om ter plaatse uitstekende service te verlenen.

Wilt u ook een onderscheidend product waarmee u de concurrentie een stap voor bent? Neem dan contact met ons op.

Luminous Textile Panels