Olav Boiten aangesteld als Managing Director
24-02-2014

 

Per 1 april a.s.  is Olav Boiten aangesteld als Managing Director van DCD.

Olav heeft na zijn opleidingen MTS Elektronica en de HTS Elektronica & Telecommunicatie, Elektrotechniek gestudeerd aan de TU-Twente, waar hij is afgestudeerd bij de vakgroep Biomedische signaalverwerking.

Na zijn opleiding heeft Olav bij Ericsson gewerkt als ASIC Designer, systeem engineer en teamleider voor digitale signaal verwerking. Alle drie de functies waren gerelateerd aan het ontwerp van een 3G basis station voor de telecom industrie. Vervolgens heeft hij als teamleider gewerkt bij Philips Drachten, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van geavanceerde software functies voor scheerapparaten. Aansluitend heeft Olav bij Philips Hoogeveen als Systeem Architect met een multidisciplinair ontwikkelteam gewerkt aan de ontwikkeling van een robot stofzuiger. In 2007 is Olav overgestapt naar Bosch Security, waar hij achtereenvolgens de functies van Lead Product Manager (imaging & video surveillance) en Marketing Application Design Manager vervuld heeft.

Olav gaat leiding geven aan het ontwikkelteam in Eindhoven en is accountverantwoordelijk voor alle DCD activiteiten. Na een inwerkperiode zal hij de taken die Ton Dreves afgelopen tijd ad interim heeft uitgevoerd overnemen.

Met de aanstelling zijn wij als DCD in staat om u nog beter van dienst te zijn.
We zien de verdere continuering van onze relatie dan ook met vertrouwen tegemoet en wensen Olav veel succes toe.