Lead Mechanical Engineer (m/v)

Mens- en klantgerichte techneut, sterk in stakeholdermanagement!

Wat kun je van de functie verwachten:

Een lange termijn samenwerking met onze klanten en medewerkers staat bij DCD centraal. Voor een van onze klanten zal op basis hiervan het DCD projectteam verder groeien. We zoeken hiervoor een (Lead) Engineer die leiding gaat geven aan dit team en zorgt voor verdere uitbreiding tot een team van ca. 6-8 engineers.

De opdracht van het DCD team is dat er gereedschappen moeten worden ontwikkeld voor productie en kwaliteitsborging van complexe en zeer nauwkeurige elektrotechnische motoren. Als lead heb je derhalve ook specifieke klantwensen en technische mogelijkheden scherp op het netvlies.

Verder zal deze lead onze “linking-pin” in de relatie met de klant worden. Jij zorgt ervoor dat de verwachtingen van de diverse belanghebbenden bij onze klanten in goede banen geleid worden. Je werkt nauw samen met de accountmanager voor deze klant en maakt samen afspraken met de klant over planning, inzet van mensen en budgetten.

Daartoe beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en de sensitiviteit om bij te sturen waar nodig. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat op managementniveau mee te denken. Waar mogelijk help je actief mee aan het bouwen aan de interne organisatie door het opzetten van verbeterprocessen. Uiteraard ben je ook regelmatig op locatie van de klant aanwezig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen tijdsindeling. Verder kun je rekenen op:

  • Bevlogen en kundige technische collega's.
  • Alle ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke groei.
  • Een zeer goed salaris en direct een vast contract.
  • Een wendbare organisatie met korte communicatielijnen.

Interesse?
Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@dcdeurope.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon van Steenpaal op telefoonnummer 040 248 43 00.

Wij zijn DCD Europe, ontwikkelbedrijf, actief in de hightech markt. Wij ontwerpen, ontwikkelen, engineeren en realiseren high-tech producten en productiemiddelen voor onze klanten.

Wij werken met een team van 40 gekwalificeerde professionals, bevlogen in het technische vak en hebben een mooi portfolio aan landelijke klanten. De diversiteit aan projecten, korte lijnen en flexibiliteit voor onze medewerkers, maken ons een aantrekkelijk werkgever!

< Back to the vacancy overview