Open sollicitatie

Heb je interesse in een baan binnen DCD maar vind je binnen ons huidige vacature aanbod geen passende vacature staan?

Lead Mechanical Engineer Product Development (m/v)

Pak jij van nature de leiding, maar blijf je ook graag met techniek bezig? Ben jij de verbindende schakel tussen onze organisatie en onze klanten? Ligt jouw passie binnen development en ben jij een mechanisch engineer in hart en nieren? Lees dan snel verder!

Mechanical Engineer (M/V)

Ben je een techneut in hart en nieren en toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je graag betrokken bij de ontwikkeling van geavanceerde producten en productiemiddelen bij onze klanten? Lees dan snel verder!

Senior Mechanical Engineer Equipment Development

Zie jij jezelf in een voortrekkersrol en beschik jij over kennis waarmee je ook anderen naar een hoger plan kunt tillen? Wil jij graag bijdragen in een groeiende en wendbare organisatie die aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van high tech equipment en aanverwante tooling? Zou jij graag onderdeel zijn van uitdagende projecten op dit gebied? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Mechanical System Architect (m/v)

Ben jij als mechanisch architect in staat om te denken in product families en roadmaps? Geeft het uitwerken hiervan naar een nieuw op te zetten productie architectuur jou een extra dimensie aan je persoonlijke ontwikkeling? Word jij enthousiast van de implementatie van dit soort projecten én heb je een drive om tot fysieke product launches te komen van nieuwe innovaties? Dan is deze functie zeker iets voor jou!