Start your carrier with an innovative challenge at one of the development sites of DCD and be our team member contributing to innovative products that matter!

Test and Verification Engineer (M/V)

Ben jij de gene die een belangrijke rol wil spelen in het naar de markt brengen van nieuwe producten? Staat kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? Begeef je je graag op de scheidslijn tussen product ontwikkeling en vrijgave van producten voor een succesvolle product launch?

Afstudeerder gezocht! Marktonderzoek naar uitbreiding klantenportefeuille (m/v)

Wij zijn een familiebedrijf en bestaan sinds 1983. Techniek en innovatie zitten in onze genen. We hebben locaties in Duiven en Eindhoven en zijn momenteel bezig met het herdefiniëren van onze Missie, Visie en Strategie. In navolging van deze nieuwe MVS, willen we ook graag een beeld krijgen van de markt, zowel qua omvang als qua concurrentie. Hiervoor willen we jou uitnodigen voor het uitvoeren van een voor ons toekomst bepalend marktonderzoek.

Senior Lead Engineer (m/v)

Zie jij jezelf werken in een kleinere, wendbare organisatie die als externe partner van gerenommeerde technische bedrijven aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van high tech equipment en aanverwante tooling? Heb jij leidinggevende ervaring, sta je graag vol in de techniek en ben jij in staat de relatie met onze klant verder te verstevigen?

Medior Mechanical Development Engineer (m/v)

Zie jij jezelf werken in een kleinere, wendbare organisatie die als externe partner van gerenommeerde technische bedrijven aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van high tech equipment en aanverwante tooling? Zou jij graag onderdeel zijn van gave projecten op dit gebied? Dan is deze functie zeker iets voor jou!