Start your carrier with an innovative challenge at one of the development sites of DCD and be our team member contributing to innovative products that matter!

Senior Lead Engineer (m/v)

Zie jij jezelf werken in een kleinere, wendbare organisatie die als externe partner van gerenommeerde technische bedrijven aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve produktontwikkelingen? Heb jij leidinggevende ervaring, maar gaat jouw hart nog steeds sneller kloppen van mechanische tooling? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Senior Lead Engineer Manufacturing Processes (m/v)

Doen de begrippen ‘Industry 4.0’ en ‘discrete manufacturing’ jouw hart sneller kloppen en weet jij veel van productie processen en informatiestromen in een fabriek waar in grote aantallen technische producten gemaakt worden? Zie jij jezelf werken in een kleinere, wendbare organisatie die als externe partner van gerenommeerde technische bedrijven aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve ontwikkelingen? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Medior Mechanical Development Engineer (m/v)

Zie jij jezelf werken in een kleinere, wendbare organisatie die als externe partner van gerenommeerde technische bedrijven aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve produktontwikkelingen? Gaat jouw hart sneller kloppen van mechanische tooling en wil jij onderdeel zijn van mooie projecten op dit gebied? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Junior Mechanical Engineer (m/v)

Wil jij aan de wieg staan van mooie innovatieve produkten? Ben jij een mechanical engineer in hart en nieren, leergierig en bereid de handen uit de mouwen te steken? Dan bieden we jou een mooi opleidingstraject binnen ons team in Eindhoven!