Start your carrier with an innovative challenge at one of the development sites of DCD and be our team member contributing to innovative products that matter!

Junior Mechanical Engineer (m/v)

Wil jij aan de wieg staan van vele nieuwe en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van high tech equipment en aanverwante tooling? Ben jij een mechanical engineer in hart en nieren, leergierig en bereid de handen uit de mouwen te steken? Ben jij net klaar met je studie of ga je nog afstuderen en wil jij het vak van mechanisch engineer in de praktijk leren? Dan bieden we jou een mooie kans in een van onze projectteams! Je kunt werken vanuit ons kantoor Eindhoven of Duiven.

Medior Mechanical Engineer (m/v)

Wil jij het mogelijk maken dat electronica toepassingen over de gehele wereld de komende jaren nog meer kunnen en nog sneller werken? Wij bieden jou de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van ons projectteam dat inmiddels behoorlijk wat fijnmechanische verbeteringen heeft gerealiseerd die bijdragen aan wereldwijde vooruitgang!

Mechanical System Architect (m/v)

Ben jij als mechanisch architect in staat om te denken in product families en roadmaps? Geeft het uitwerken hiervan naar een nieuw op te zetten productie architectuur jou een extra dimensie aan je persoonlijke ontwikkeling? Word jij enthousiast van de implementatie van dit soort projecten én heb je een drive om tot fysieke product launches te komen van nieuwe innovaties? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Lead Mechanical Engineer Equipment Development (m/v)

Pak jij van nature de leiding, maar blijf je ook graag met techniek bezig? Ben jij de verbindende schakel tussen onze organisatie en onze klanten? Ligt jouw passie binnen development en ben jij een mechanisch engineer in hart en nieren? Dan is deze functie zeker iets voor jou!