Medior Mechanical Development Engineer (m/v)

Standplaats Eindhoven of Duiven

Wat kun je van de functie verwachten:

Een lange termijn samenwerking met onze klanten en medewerkers staat bij DCD centraal. Voor een van onze klanten zal op basis hiervan het DCD projectteam verder groeien. We zoeken hiervoor een ambitieuze Engineer die beschikt over de potentie binnen een aantal jaar door te groeien naar Senior Development Engineer met eventueel wat leidinggevende / coördinerende taken.

De opdracht van het DCD team is dat er gereedschappen moeten worden ontwikkeld voor productie en kwaliteitsborging van complexe en zeer nauwkeurige motoren. Hiertoe houd je rekening met specifieke klantwensen en de technische mogelijkheden. Daarnaast werk je CAD-modellen en detailtekeningen uit en zorg je voor een correcte documentatie. Hierbij werk je in een multidisciplinaire omgeving waarin je nauw samenwerkt met een team van gemotiveerde collega’s en een team van de klant. Uiteraard ben je dan ook regelmatig op locatie van de klant aanwezig.

Wat verwachten wij van jou:

  • HTS Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • 4-6 jaar ervaring met het ontwerpen van gereedschappen en/of machines.
  • Analytisch sterk, gestructureerde werker.
  • Ervaring met Siemens NX / Unigraphics is een pre.
  • Een pro-actieve en positieve instelling.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?
Binnen DCD Europe bieden we je een mooie rol aan binnen een highly skilled en enthousiast team. Uiteraard kun je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@dcdeurope.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon van Steenpaal op telefoonnummer 040 248 43 00.

Wij zijn DCD Europe, ontwikkelbedrijf, actief in de hightech markt. Wij ontwerpen, ontwikkelen, engineeren en realiseren high-tech producten en productiemiddelen voor onze klanten.

Wij werken met een team van 40 gekwalificeerde professionals, bevlogen in het technische vak en hebben een mooi portfolio aan landelijke klanten. De diversiteit aan projecten, korte lijnen en flexibiliteit voor onze medewerkers, maken ons een aantrekkelijk werkgever!

< Back to the vacancy overview