Junior Mechanical Engineer (m/v)

Met de potentie om binnen een aantal jaar door te groeien naar medior!

Wat kun je van de functie verwachten: Een lange termijn samenwerking met onze klanten en medewerkers staat bij DCD centraal. Voor een van onze klanten zal op basis hiervan het DCD projectteam verder groeien. We zoeken hiervoor een ambitieuze Junior Engineer die beschikt over de potentie om binnen een aantal jaar door te groeien naar een medior positie.

Als Junior Mechanical Engineer werk je samen met collega’s aan de ontwikkeling van innovatieve gereedschappen voor productie en kwaliteitsborging van complexe en zeer nauwkeurige motoren. Dit zijn onder andere spoel-wikkel gereedschappen en gereedschappen voor het positioneren van onderdelen tijdens assemblage of op de meetmachine. Maar ook interfaces voor lek-test units en afvulstations voor het volgieten van behuizing met hars, zonder dat kritische product onderdelen vervuild kunnen raken. Daarnaast werk je CAD-modellen en detailtekeningen uit en zorg je voor correcte documentatie. Aangezien het om hoogwaardige, dure onderdelen gaat, mag niets aan het toeval worden overgelaten. Dit brengt extra verantwoordelijkheid met zich mee. Uiteraard zul je starten bij de basis om alles zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Een van de meer ervaren projectteamleden zal je daarbij begeleiden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen tijdsindeling. Verder kun je rekenen op:

  • Bevlogen en kundige technische collega's.
  • Alle ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke groei.
  • Maandsalaris 2500-2800 met perspectief om te groeien.
  • Een wendbare organisatie met korte communicatielijnen.

Wat verwachten wij van jou?

  • HTS/WO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Aantoonbare interesse in het ontwerpen van gereedschappen en machines.
  • Ervaring met Siemens NX / Unigraphics is een pre.
  • Analytische en gestructureerde werkwijze met een pragmatische werkhouding.
  • Pro-actief en positief ingesteld.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Interesse?
Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@dcdeurope.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon van Steenpaal op telefoonnummer 040 248 43 00.

Wij zijn DCD Europe, ontwikkelbedrijf, actief in de hightech markt. Wij ontwerpen, ontwikkelen, engineeren en realiseren high-tech producten en productiemiddelen voor onze klanten.

Wij werken met een team van 40 gekwalificeerde professionals, bevlogen in het technische vak en hebben een mooi portfolio aan landelijke klanten. De diversiteit aan projecten, korte lijnen en flexibiliteit voor onze medewerkers, maken ons een aantrekkelijk werkgever!

< Back to the vacancy overview