Luminous Carpets

Een nieuwe, unieke manier om een vloerontwerp te laten overtuigen.

Luminous Carpets is een unieke, gepatenteerde vloerbedekking. Het is een combinatie van robuuste Philips LED-verlichting en een lichtdoorlatend tapijt van Desso. Luminous Carpets is een innovatie die de manier waarop mensen met een ruimte omgaan fundamenteel verandert. Vloerbedekking wordt omgetoverd tot een dynamisch canvas dat direct de dialoog met onze zintuigen en onze natuurlijke voorkeur voor licht aangaat.

Het brengt een nieuw gevonden ontwerpvrijheid voor architecten en interieurontwerpers met zich mee, met talloze toepassingsmogelijkheden. Eigenaren van gebouwen kunnen direct de inrichting en sfeer wijzigen met de aanraking van één knop. En ... de tapijten zien er goed uit, zelfs wanneer de LED-verlichting uit is.

DCD heeft expositie onderdelen ontwikkeld en geleverd voor Philips. Belangrijkste voordeel van deze delen is, dat Philips de presentatie van hun Luminous Carpets systeem kan verhogen tot een hoger niveau en nog meer opvalt op beurzen en tentoonstellingen.

Exhibition parts for Philips' Luminous Carpets

Op basis van onze kwaliteit gedreven organisatie en expertise zijn we in staat geweest om Philips ook te helpen bij de ontwikkeling en levering van een hulpmiddel om een duurtest opstelling te realiseren. Met deze tool kan het Luminous Carpets systeem worden getest op duurzaamheid. In dit specifieke geval is het Luminous Carpets systeem getest op de slijtage veroorzaakt door bureaustoelen.

Voor meer informatie over Luminous Carpets, kunt u een kijkje nemen op de website http://www.luminous-carpets.com of op onderstaande video klikken.