Over DCD

DCD enabling product launches

DCD is een system supplier die voor opdrachtgevers producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert. We zijn een partner waar u alles in één hand kunt leggen en waarbij u steeds één aanspreekpunt heeft. Om het beste resultaat te bereiken, werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Daartoe werken onze medewerkers regelmatig in-huis bij onze klanten. Dit bevordert de kennisuitwisseling en snelheid van werken. Tijdens het hele proces houdt DCD de volledige verantwoordelijkheid, van idee tot en met de serieproductie.

Onze uitdaging is om snel en kwalitatief goed werk te leveren, zodat opdrachtgevers producten snel op de markt kunnen brengen. Flexibel en snel schakelen is daarvoor een voorwaarde. Dat doen we: zowel onze design- en ontwikkelexpertise als de productie zit bij onze klanten ‘om de hoek’. In combinatie met onze kennis, creativiteit en de complete procesverantwoordelijkheid zorgt dit voor een snelle marktintroductie. Uiteraard letten we daarbij scherp op de kosten.

DCD is actief in de markt voor smart products, motion systems en human interface devices. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren zowel hightech-producten, zoals innovatieve led-applicaties, fibre optische connectoren en geavanceerde modulen en sensoren die onderdeel uitmaken van slimme consumenten of medische producten, als high-attention producten. Voorbeelden daarvan zijn producten met een slimme human interface en een hoge perceptiewaarde , zoals lichtgevende akoestische wanden waar met een eenvoudige bediening en een grote variëteit content een gepersonaliseerde sfeer beleving in een zakelijke omgeving gecreëerd kan worden.

DCD is gevestigd in Eindhoven en Duiven. In Duiven doen we alleen ontwikkel activiteiten, in Eindhoven ontwerpen, ontwikkelen en produceren we. Al onze mensen zijn goed opgeleid, gemotiveerd en enthousiast om met u en voor u aan de slag te gaan!