Senior Engineer Equipment Development

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Engineer Equipment Development (standplaats Eindhoven of Duiven).

Wat kun je van de functie verwachten:
Als Senior Engineer vervul jij een belangrijke rol als kennisdrager binnen de verschillende projecten waarbij het bedenken, ontwerpen en engineeren van constructies of apparaten en bijbehorende berekeningen centraal staan. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkeltraject vanaf concept tot testfase. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project werk je zelfstandig als specialist of begeleid je ook andere engineers.

Kortom: een uitdagende en afwisselende rol met technische diepgang voor een ervaren engineer!

Welke verwachtingen hebben wij van jou?

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van Mechanical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Minimaal 7 jaar ervaring als development engineer in de high tech, machinebouw of een productie equipment gerelateerde omgeving.
  • In staat om snel nieuwe materie eigen te maken en inhoudelijk de leiding te nemen over een team van engineers, met aandacht voor techniek en de mensen om je heen.
  • Klantgericht, gestructureerd en analytisch met een pro-actieve instelling.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s. Een marktconform salaris en een goede balans tussen thuis en op kantoor werken. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Integriteit is de basis voor vertrouwen en daarmee de sleutel om succesvol samen te kunnen werken. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen met onze klanten aan innovatieve producten. Wij hebben een gevarieerd klantportfolio van zowel kleine als grote, nationale en internationale spelers binnen de consumentenelektronica, medische zorg, verlichting en hightech industrie. Onze veelzijdigheid in technisch uitdagende opdrachten en voldoende ruimte voor persoonlijke groei maken ons een aantrekkelijk werkgever!

Interesse?
Wil jij ook deel uitmaken van een leuk team in een innoverende omgeving? Laat het ons weten! Graag ontvangen we je sollicitatie voorzien van motivatie. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)6-24847199 of via recruitment@dcdeurope.com.

Reageer

< Back to the vacancy overview