Senior Development Engineer

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Development Engineer (standplaats Eindhoven of Duiven).

Wat kun je van de functie verwachten?
Als Senior Engineer ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van geavanceerde producten voor onder andere de consumenten elektronica markt. Producten waar hoge eisen gesteld worden aan functionaliteit, kwaliteit, vormgeving en uitstraling en die tevens in grote aantallen geproduceerd worden. Je gaat samen met je collega’s werken aan diverse uitdagende projecten op het kruisvlak van mechanica en mechatronica. Met jouw specifieke kennis draag je bij aan (veelal) mechanische en innovatieve oplossingen vanaf concept tot testfase. Je bent graag betrokken bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van modulaire en circulaire productinnovaties. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project werk je zelfstandig en begeleid je ook een aantal andere engineers.

Kortom; een uitdagende en afwisselende rol met technische diepgang voor een ervaren engineer!

Welke verwachtingen hebben wij van jou?

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van Mechanical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Minimaal 7 jaar ervaring als development engineer in technische produktontwikkeling.
  • In staat om snel nieuwe materie eigen te maken en inhoudelijk de leiding te nemen over een team van engineers, met aandacht voor techniek en de mensen om je heen.
  • Klantgericht, gestructureerd en analytisch met een pro-actieve instelling.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s, een marktconform salaris, en een goede balans tussen thuis en op kantoor werken. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen aan succesvolle productintroducties voor onze klanten. Wij hebben een gevarieerd klantportfolio van zowel kleine als grote, nationale en internationale spelers binnen de consumentenelektronica, medische zorg, verlichting en hightech industrie. Onze veelzijdigheid in technisch uitdagende opdrachten en voldoende ruimte voor persoonlijke groei maken ons een aantrekkelijk werkgever!

Interesse?
Wil jij ook deel uitmaken van een leuk team in een innoverende omgeving? Laat het ons weten! Neem voor meer informatie contact op met Natasha Rahimi-Verheijen via telefoonnummer 06-24847199 of via recruitment@dcdeurope.com.

Reageer

< Back to the vacancy overview