Relatiemanager (m/v)

 Fulltime, woonachtig tussen Arnhem en Eindhoven

Wat kun je van de functie verwachten:

In deze nieuwe functie kun je rekenen op veel afwisseling. De rode draad daarbij is verbinding: met de arbeidsmarkt, met onze medewerkers, onze klanten en de interne organisatie.  

Recruitment

Om onze groei verder handen en voeten te geven, staan we bij DCD te springen om nieuwe engineers. In deze rol stuur jij het recruitment proces aan. Jij initieert en onderhoudt de samenwerking met onze externe partners, coördineert het interne selectieproces richting relevante stakeholders en neemt deel aan interviews. Uiteraard zorg jij dat je op de hoogte blijft van de arbeidsmarktontwikkelingen om de juiste keuzes te kunnen maken. Ook coördineer jij benodigde marketingacties.

 Relatiemanagement

Jij bent verantwoordelijk voor het relatiemanagement van onze bestaande klanten. Dat betekent dat je enerzijds bouwt aan een goed zakelijk contact met de verschillende stakeholders aan de klantzijde en anderzijds het eerste aanspreekpunt bent voor onze medewerkers die werken aan klantprojecten. Jij gaat actief met beide in gesprek en signalen die je oppikt, bespreek je met onze commercieel manager of people manager. Je bent dus een echte verbinder, bij wie klant- en medewerker behoud een hoge prioriteit heeft! 

Interne organisatie

Als relatiemanager vervul jij intern de rol van linking-pin tussen de verschillende interne disciplines en ben je verantwoordelijk voor de interne processen binnen onze organisatie. Jij gaat kijken waar verbeteringen mogelijk zijn, doet voorstellen ter verbetering en zorgt voor de implementatie ervan. Ook stuur je op een borging van processen. Hierin werk je nauw samen met Office Management, Marketing, HRM en Finance. 

Kortom: een hele brede rol waarin jij je maximaal kunt ontwikkelen!

 

Wat bieden wij jou:

Wij bieden jou de kans om een geheel nieuwe rol neer te zetten met veel in- en externe contacten. Daarbij kun je rekenen op een salaris tussen € 3.200,- en € 3.800,- per maand, 8% vakantietoeslag, 29 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een premievrij pensioen. Je komt te werken in een fijn en collegiaal team, waarbinnen er alle ruimte is voor persoonlijke en inhoudelijke groei.

Wat verwachten wij van jou:

  • HBO niveau, richting technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of soortgelijk.
  • Minimaal 5 jaar ervaring , bijv als (technisch) recruiter, field- of accountmanager of als sales engineer.
  • Je bent een stevige gesprekspartner voor onze klanten en als persoon in staat constructief tegenwicht te bieden aan de verschillende disciplines binnen onze organisatie.
  • Je voelt je thuis in de dynamiek van een (technisch) MKB bedrijf. Aantoonbare affiniteit met techniek of ervaring in een technische bedrijfsomgeving is wenselijk.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 

Interesse?

Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@dcdeurope.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon van Steenpaal op telefoonnummer 040 248 43 00.

 

Wij zijn DCD, ontwikkelbedrijf, actief in de hightech markt. Wij ontwerpen, ontwikkelen, engineeren en realiseren high-tech producten en productiemiddelen voor onze klanten.

Wij werken met een team van 40 gekwalificeerde professionals, bevlogen in het technische vak en hebben een mooi portfolio aan landelijke klanten. De diversiteit aan projecten, korte lijnen en flexibiliteit voor onze medewerkers, maken ons een aantrekkelijk werkgever!

< Back to the vacancy overview