Corporate Recruiter (28-40 uur)

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Standplaats: Duiven

Wat kun je van de functie verwachten:
In deze rol gaan wij jou (verder) opleiden tot corporate recruiter. Heb je geen ervaring, maar wil je tóch het vak leren lees dan vooral verder.

Jij krijgt vanaf het begin de verantwoordelijkheid voor het invullen van al onze vacatures, maar wordt daarbij begeleid en opgeleid door een specialist die momenteel op interim basis deze rol vervult. Het doel is om jou het proces van A tot Z zelfstandig op te laten pakken: van de intake met de vacaturehouder en het schrijven van de wervingstekst tot en met het doen van een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Jij wordt daarbij de drijvende kracht achter de groei van onze organisatie! Naast de uitvoering en bewaking van het volledige recruitmentproces, ligt (op termijn) ook een stuk recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie bij jou.  

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Actief sourcen naar nieuw talent via verschillende kanalen en het opbouwen van talentpools.
  • Telefonisch screenen van kandidaten en voorstellen bij de vacaturehouder.
  • Voeren van eerste selectiegesprekken samen met vacaturehouder.
  • Wervingsstrategieën vormgeven per vacature en deze uitvoeren, incl. social media.
  • Onderhouden van contacten met externe bureaus.
  • Voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken en zorg dragen voor administratieve afhandeling.

In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid. Je werkt nauw samen met ons management team, onze hr back office en onze office manager. Omdat wij een MKB organisatie zijn, is het van belang dat je het leuk vindt om breed bezig, in teams te sparren en zelf je weg te vinden naar gezamenlijk succes. Onze vacatures betreffen overwegend technische posities op bachelor en master niveau, zoals mechanische of mechatronische engineers en lead engineers. 

Kortom: een unieke kans voor een ambitieuze professional die interesse in techniek heeft en zich tot recruitment specialist wil ontwikkelen!

Wat hebben wij te bieden?
We bieden je een mooie kans om een vervolgstap naar recruitment te zetten met de begeleiding die jij nodig hebt. Je komt daarbij terecht in een ondernemende en uitdagende omgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. We zijn een hecht team met enthousiaste, vakkundige collega’s en veel passie voor techniek.

Je kunt rekenen op een startsalaris tussen € 2.700,- en € 3.500,- per maand, 8% vakantietoeslag, 29 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een premievrij pensioen en een bonusregeling. Ook hebben wij een regeling voor thuiswerken.

Wat verwachten wij van jou? 
Jij bent een gedreven en resultaatgerichte persoon die graag (verder) opgeleid wil worden in het recruitmentvak. Je hebt interesse in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en snapt dat jouw rol cruciaal is voor de groei van onze organisatie.

Verder:

  • Beschik je over een hbo werk- en denkniveau.
  • Leer jij snel, sta je stevig in je schoenen en heb jij een drive om resultaat te bereiken. 
  • Ben je in staat om verbinding te leggen, zowel met de arbeidsmarkt als ook met de interne collega's. 
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Interesse?
Laat het ons snel weten! We ontvangen graag je sollicitatie voorzien van motivatie. Uiteraard kun je ook eerst contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen voor meer informatie via 06-24 84 71 99 of n.rahimi@dcdeurope.com. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Reageer

< Back to the vacancy overview