Recruiter

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Standplaats: Eindhoven of Duiven. 

Wat kun je van de functie verwachten:
Vanuit deze veelzijdige rol als recruiter neem jij de verantwoordelijkheid voor het invullen van al onze vacatures. Dit betreft voornamelijk technische posities op bachelor en master niveau, zoals mechanische of mechatronische engineers en lead engineers. Je neemt daarbij het proces van A tot Z voor jouw rekening; van de intake met de vacaturehouder en het schrijven van de wervingstekst tot en met het doen van een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Jij treedt daarbij op als business partner van onze organisatie en adviseert actief in alle stappen van het proces. Naast de uitvoering en bewaking van het volledige recruitmentproces, houd jij je ook bezig met de recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Er ligt een mooie uitdaging om deze aan te laten sluiten op de nieuwe strategie van onze organisatie.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Actief sourcen naar nieuw talent via verschillende kanalen en het opbouwen van talentpools.
  • Telefonisch screenen van kandidaten en voorstellen bij de vacaturehouder.
  • Voeren van eerste selectiegesprekken samen met vacaturehouder.
  • Wervingsstrategieën vormgeven per vacature en deze uitvoeren, incl. social media.
  • Onderhouden van contacten met externe bureaus.
  • Voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken en zorg dragen voor administratieve afhandeling.

In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid. Je werkt nauw samen met ons management team, onze hr back office en onze office manager. Omdat wij een MKB organisatie zijn, is het van belang dat je het leuk vindt om breed bezig, in teams te sparren en zelf je weg te vinden naar gezamenlijk succes.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt terecht in een ondernemende en uitdagende omgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. We zijn een hecht team met enthousiaste, vakkundige collega’s en veel passie voor techniek.

Je kunt rekenen op een salaris tussen € 3.500,- en € 4.000,- per maand, 8% vakantietoeslag, 29 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een premievrij pensioen en een bonusregeling. Ook hebben wij een regeling voor thuiswerken.

Wat verwachten wij van jou? 
Jij bent een gedreven en resultaatgerichte recruiter met een voorliefde voor technische profielen. Je kent de arbeidsmarkt en snapt dat jouw rol cruciaal is voor de groei van onze organisatie.

Verder:

  • Beschik je over een hbo werk- en denkniveau.
  • Ben je een stevige gesprekspartner en in staat om constructief tegenwicht te bieden aan de verschillende disciplines binnen onze organisatie.
  • Ben je in staat op strategisch niveau (mee) te denken en past ‘de handen uit de mouwen steken’ goed bij jou.
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wij nodigen ook bureau recruiters die de stap willen maken naar intern/corporate recruitment van harte uit om te reageren.

Interesse?
Laat het ons snel weten! We ontvangen graag je sollicitatie voorzien van motivatie. Uiteraard kun je ook eerst contact opnemen voor meer informatie via telefoonnummer 040 248 43 00.

Reageer

< Back to the vacancy overview