Prototype Engineer

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het implementeren van  integrale oplossingen voor een modulaire productarchitectuur en bijpassende productie architectuur is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk en zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een hands-on Prototype Engineer (standplaats Eindhoven)

Wat kun je van de functie verwachten?

Als Prototype Engineer houd jij je voornamelijk bezig met het bouwen en leveren van proto-systemen. Jij assembleert, test en valideert de nieuwste machines voordat ze worden geproduceerd.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Het assembleren, installeren en aansluiten van modules.
  • Het rapporteren van voortgang.
  • Het up-to-date houden van machine, hard- en software en configuratie.
  • Het bieden van technische ondersteuning aan R&D- en test engineers.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een brede technische kennis en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent proactief en kan goed zelfstandig werken.
  • Je bent een teamplayer en sterk in stakeholdermanagement.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s. Een marktconform salaris en een goede balans tussen thuis en op kantoor werken. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Integriteit is de basis voor vertrouwen en daarmee de sleutel om succesvol samen te kunnen werken. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen met onze klanten aan innovatieve producten.

Interesse? Wil jij ook deel uitmaken van een leuk team in een innoverende omgeving? Laat het ons weten! Neem voor meer informatie contact op met Natasha Rahimi-Verheijen via telefoonnummer 06-24847199 of via recruitment@dcdeurope.com.

Reageer

< Back to the vacancy overview