Project Lead

DCD is partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Momenteel is er een vacature binnen ons team voor een Project Lead (standplaats Eindhoven of Duiven).

Wat kun je van de functie verwachten:
Als Project Lead leid je één of meer technische projecten. Dit zijn veelal projecten binnen de high tech industrie, de consumentenelektronica, verlichting of medische zorg. Daarnaast kunnen het ook interne projecten zijn rondom technologie ontwikkeling of procesverbetering. Projecten kunnen variëren in omvang en duur maar ook in complexiteit en innovatieve uitdaging. Je hebt een sleutelfunctie zowel intern naar collega’s als extern naar onze klanten. Je zorgt voor een volledig beeld van de omvang van het project, bewaakt de voortgang nauwkeurig en communiceert helder naar de interne en externe organisatie. Je volgt technische ontwikkelingen en trends die zichtbaar zijn in de markt, zoals duurzaamheid en circulariteit. Je hebt veelvuldig contact met klanten, maar ook met interne stakeholders. Je zet samen met een project team nieuwe processen op en implementeert die. Sterke communicatieve eigenschappen, een proactieve houding en klantgerichte instelling zijn essentieel voor het succesvol uitvoeren van deze functie.

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting (bijvoorbeeld technische bedrijfskunde) met affiniteit voor mechanica en/of mechatronica. 
  • Ruime werkervaring waarvan een deel in een projectleiders rol, bijvoorkeur in een projectenorganisatie. 
  • Sterk in relatie- en stakeholdermanagement.
  • Proactief en klantgericht.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Integriteit is de basis voor vertrouwen en daarmee de sleutel om succesvol samen te kunnen werken. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen met onze klanten aan innovatieve producten. Onze veelzijdigheid in technisch uitdagende opdrachten, samenwerken in een fijne sfeer, en voldoende ruimte voor persoonlijke groei maken ons een aantrekkelijk werkgever!

Interesse? 
Spreekt deze vacature je aan of wil je graag meer informatie over deze vacature? Laat het ons weten en stuur je CV met motivatie of neem contact op met Natasha Rahimi-Verheijen via telefoonnummer +31 (0)6-24847199 of recruitment@dcdeurope.com. 

Reageer

< Back to the vacancy overview