Manager Back Office

Wat kun je van de functie van Manager Back Office verwachten?

In deze nieuwe functie ben jij verantwoordelijk voor de interne processen binnen onze organisatie en vervul jij de rol van linking pin tussen de verschillende disciplines. Jij gaat kijken waar verbeteringen mogelijk zijn, doet voorstellen ter verbetering en zorgt voor de implementatie ervan. Ook stuur je op een borging van doorgevoerde veranderingen. Hierin werk je nauw samen met Office Management, HRM en Finance.

Jij onderhoudt nauw contact met onze medewerkers en klanten, vangt signalen op en vertaalt deze naar de relevante interne processen. Ook beslissingen en acties vanuit het MT, waar jij zelf onderdeel van bent, volg jij op of zet jij om naar de nodige interne aanpassingen.

In deze rol stuur jij ook het recruitment proces aan. Jij initieert de samenwerking met onze externe partijen, coördineert het interne selectieproces richting relevante stakeholders en neemt desgewenst deel aan interviews.

Kortom: een veelzijdige functie met het zwaartepunt op continu verbeteren en veel in- en externe contacten!

Wat bieden wij jou als Manager Back Office:

Wij bieden jou de kans om een geheel nieuwe rol neer te zetten met veel in- en externe contacten. Je komt te werken in een fijn en collegiaal team, waarbinnen er alle ruimte is voor persoonlijke en inhoudelijke groei. Daarbij kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.  

Wat verwachten wij van jou als Manager Back Office:

  • HBO niveau, richting bedrijfskunde, economie of business administration.
  • Ruime ervaring in een brede rol met focus op diverse interne processen en procesverbeteringen.
  • Kennis van ERP, CRM en MS-Office (Outlook, Word, Excel) .
  • Je voelt je thuis in de dynamiek van een (technisch) MKB bedrijf. Affiniteit met techniek of ervaring in een technische bedrijfsomgeving is een pré.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid die constructief tegenwicht kan bieden aan de verschillende disciplines binnen onze organisatie.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Interesse?

Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@dcdeurope.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon van Steenpaal op telefoonnummer 040 248 43 00.

< Back to the vacancy overview