Lead Engineer Equipment Development

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Ter uitbreiding van ons team is er een vacature voor een Lead Engineer Equipment Development (standplaats Eindhoven of Duiven).

Wat kun je van de functie verwachten:
Als Lead Engineer Equipment Development stuur je een team van engineers aan in projecten. Dit zijn veelal innovatieve high tech projecten waarin productontwikkeling en/of ondersteunende productiemiddelen centraal staan. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project doe je dit in samenwerking met één of meerdere senior engineer(s). Je opereert als meewerkend voorman en bent daarnaast ook in staat om de communicatie naar onze klanten te managen. Je bewaakt de voortgang van een of meerdere projecten en draagt samen met de accountmanager zorg voor het stakeholder management.

Kortom: een zeer afwisselende kartrekkersrol in een innovatieve high tech omgeving!

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van Mechanical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Ruime ervaring als engineer in een high tech, machinebouw of productie equipment gerelateerde omgeving.
  • Enige ervaring in een coördinerende / aansturende rol.
  • Sterk in stakeholdermanagement en stevige gesprekspartner.
  • Analytisch en gestructureerd.
  • Een proactieve houding en communicatief sterk.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s. Een marktconform salaris en een goede balans tussen thuis en op kantoor werken. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Integriteit is de basis voor vertrouwen en daarmee de sleutel om succesvol samen te kunnen werken. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen met onze klanten aan innovatieve producten. Wij hebben een gevarieerd klantportfolio van zowel kleine als grote, nationale en internationale spelers binnen de consumentenelektronica, medische zorg, verlichting en hightech industrie. Onze veelzijdigheid in technisch uitdagende opdrachten en voldoende ruimte voor persoonlijke groei maken ons een aantrekkelijk werkgever!

Interesse?
Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@dcdeurope.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasha Rahimi-Verheijen via telefoonnummer +31 (0)6-24847199.

Reageer

< Back to the vacancy overview