Development Engineer

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een Development Engineer (standplaats Eindhoven of Duiven).

Wat kun je van de functie verwachten?

In de functie van Development Engineer ben je betrokken bij de ontwikkeling van geavanceerde producten en productiemiddelen voor onder andere de consumentenelektronica, medische zorg, verlichting en hightech industrie. Producten waar hoge eisen gesteld worden aan kwaliteit en uitstraling en die veelal in grote aantallen geproduceerd worden.
Je gaat werken aan diverse uitdagende projecten waarbij het engineeren van constructies voor producten, apparaten of geavanceerde productiemiddelen centraal staat. Je werkt daarbij nauw samen met de engineers van onze klanten en natuurlijk met onze eigen engineers binnen DCD.

Welke verwachtingen hebben wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Mechanical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar
  • Tenminste 3 jaar werkervaring binnen projectteams in een multidisciplinaire omgeving
  • Ruime kennis van CAD systemen
  • Analytisch en accuraat
  • Teamspeler met een pro-actieve houding en positieve instelling
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s. Een marktconform salaris en een goede balans tussen thuis en op kantoor werken. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Integriteit is de basis voor vertrouwen en daarmee de sleutel om succesvol samen te kunnen werken. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen met onze klanten aan innovatieve producten. Wij hebben een gevarieerd klantportfolio van zowel kleine als grote, nationale en internationale spelers binnen de consumentenelektronica, medische zorg, verlichting en hightech industrie. Onze veelzijdigheid in technisch uitdagende opdrachten en voldoende ruimte voor persoonlijke groei maken ons een aantrekkelijk werkgever!

Interesse?
Wil jij ook deel uitmaken van een leuk team in een innoverende omgeving? Laat het ons weten! Neem voor meer informatie contact op met Natasha Rahimi-Verheijen via telefoonnummer 06-24847199 of via recruitment@dcdeurope.com.

Reageer

< Back to the vacancy overview