Design Engineer

Welkom bij DCD, partner in product en equipment development. Het ontwikkelen van mechanische en mechatronische oplossingen voor producten en machines is onze kracht. Innovatie is onze passie. Vanuit onze kracht én passie maken wij technisch betrouwbare product launches voor onze klanten mogelijk. Door hen vanaf het initiële productidee tot en met nul serie te ontzorgen, zijn onze klanten in staat om innovaties sneller naar de markt te brengen.

Heb jij minimaal één jaar ervaring en wil je bijdragen aan innovatieve product- en equipmentontwikkeling? Ben jij een mechanical engineer in hart en nieren, leergierig en hou je van afwisseling in projecten waar je aan werkt? Dan biedt deze vacature binnen één van onze projectteams wellicht een mooie kans voor jou! In combinatie met thuiswerken, kun je zowel vanuit ons kantoor in Eindhoven of Duiven werken.

Wat kun je van de functie verwachten:
Als Design Engineer werk je samen in projectteams aan de ontwikkeling van innovatieve producten en equipment. Je ontwerpt en engineert constructies, apparaten of verschillende producten en draagt zorg voor een correcte documentatie. Wij hebben een gevarieerd klantportfolio van zowel kleine als grote, nationale en internationale spelers binnen de consumentenelektronica, medische zorg, verlichting en hightech industrie. Hierdoor is er veel afwisseling en uitdaging binnen de diverse projecten. Onze ervaren engineers zullen je begeleiden waar nodig waarbij je op eigen tempo kunt doorgroeien binnen de organisatie naar een meer specialistische of leidinggevende rol.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding Mechanical Engineering of vergelijkbaar.
  • Kennis van 3D CAD pakketten.
  • Analytisch, pragmatisch en gestructureerd.
  • Proactief en positief ingesteld.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een fijne en uitdagende werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Een hecht team met enthousiaste en kundige collega’s. Een marktconform salaris en een goede balans tussen thuis en op kantoor werken. Bij ons staat de mens centraal en is integriteit een belangrijke kernwaarde. Integriteit is de basis voor vertrouwen en daarmee de sleutel om succesvol samen te kunnen werken. Vol passie, enthousiasme en professionaliteit werken wij samen met onze klanten aan innovatieve producten. Onze veelzijdigheid in technisch uitdagende opdrachten en voldoende ruimte voor persoonlijke groei maken ons een aantrekkelijk werkgever!

Interesse?
Wil jij ook deel uitmaken van een leuk team in een innoverende omgeving? Laat het ons weten! Graag ontvangen we je sollicitatie voorzien van motivatie of neem voor meer informatie eerst contact op met Natasha Rahimi-Verheijen via telefoonnummer +31 (0)6-24847199 of via recruitment@dcdeurope.com.

Reageer

< Back to the vacancy overview